Spread the love

O meni

DK Mazi

Narava, ustvarjalnost, ljubezen

Rada sem v naravi, zame je vir zdravja in modrosti. Rada ustvarjam, pišem, rišem, plešem. Verjamem, da je naša ustvarjalnost izraz ljubezni do življenja. Verjamem tudi, da je v našem življenju najpomembnejši odnos – odnos do sebe. Zdrav ljubeč odnos do sebe je trden temelj za gradnjo odnosov z drugimi. Zato so poti do sebe, odkrivanje, sprejemanje in osebna rast tako pomembni. Ko prepoznamo, uvidimo ljubezensko srčiko v sebi, jo lahko tudi v drugih; tako naš odnos do sebe, drugih in življenja postane zdrav, moder in trden ljubezenski odnos.

Izobraževanje, delavnice, tečaji

Študirala sem novinarstvo in španski jezik s književnostjo, živela nekaj časa v Madridu, prevajala in poučevala. Po vrnitvi v Slovenijo sem se poročila, rodila dva otroka, se zaradi bolezni prvega otroka zaposlila v družinskem podjetju, ter nato doštudirala še ekonomijo.

Bolezen prve hčerke me je spodbudila k iskanju dodatnih znanj, opravila sem:  diplomo klasične masaže, diplomo tuina masaže, diplomo Reiki mojstrska stopnja, TA 101, delavnice fraktalne risbe, tečaj Integralnega dihanja, certifikat Theta healing (Basic DNA, Advanced DNA, Manifestacija in obilje), kjer sem tudi vpisana v njihov razvid kot Independant certified practitioner. Starejša hči je že dolga leta zdrava, nabrana znanja pa so koristila nam vsem.

 

 

 

Poti k sebi

Najpomembnejša pot, ki jo v življenju prehodimo, je pot k sebi.

Poveži se z mano