Spletna delavnica Poti k sebi

Postavljate druge na prvo mesto? Težko postavite meje in rečete ne? Skrbite in poskrbite za vse, nase pa pozabljate? Čutite stres in utrujenost? Imate težave s spanjem? Želite spremembo? Na delavnicah boste osvojile tehnike za ljubeče vračanje k sebi, za večjo sproščenost, ustvarjalnost in vitalnost. Prisrčno vabljene!

 

DELAVNICE – POTI K SEBI

Delavnice Poti k sebi – iz glave v srce in telo   prinašajo:

? ljubeče sprejemanje sebe

? ozaveščanje telesa in občutij v njem

? globinsko sproščanje telesa 

? samomasaža za revitalizacijo telesa

? hvaležnost in odpuščanje

? ozaveščanje vrlin, želja in ciljev

? prevzemanje odgovornosti

? notranji mir in ustvarjalnost

Udeležencem je vsebina delavnic na voljo, da jo sprejmejo vsak na svoj način, v skladu s svojimi vrednotami in notranjo motivacijo, kot individualno pot k sebi. 

Izberi delavnico in se prijavi (v pripravi)

Spletne delavnice

Delavnica vodenega sproščanja, meditacije in samomasaže

Delavnica poteka preko spleta. V njej so združene tehnike vodenega sproščanja, meditacije in samomasaže. Uporabljene tehnike so neagresivne in blagodejne. Pripomorejo k večji sproščenosti in vitalnosti.

Delavnica akupresurne samomasaže obraza

Delavnica poteka preko spleta. V njej so združene tehnike vodenega sproščanja, akupresurne samomasaže obraza s tehniko Gua Sha in vizualizacije. Uporabljene tehnike so neagresivne in blagodejne. Pripomorejo k večji sproščenosti in vitalnosti.

Delavnica prepoznavanja lastnih vrednot in ciljev

Delavnica poteka preko spleta. V njej so združene tehnike sproščanja, vodene meditacije in vizualizacije. Uporabljene tehnike so neagresivne in blagodejne. Pripomorejo k spoznavanju sebe, odkrivanju notranje moči in srčnih ciljev.

Delavnica prepoznavanja notranjih vrlin in ustvarjalnih vsebin

 Delavnica poteka preko spleta. V njej so združene tehnike sproščanja, vodene meditacije in vizualizacije. Uporabljene tehnike so neagresivne in blagodejne. Pripomorejo k prepoznavanju svojih vrlin, ustvarjalnih vsebin, ter načinom, kako jih zaživeti. 

Delavnica etičnega in odgovornega razvijanja notranje moči

Delavnica poteka preko spleta. Vnjej so združene tehnike sproščanja, vodene moeditacije in vizualizacije. Uporabljene tehnike so neagresivne in blagodejne. Pripomorejo k ozaveščanju naše notranje moči, sproščanju negativnih vzorcev in prepričanj, ter prevzemanja odgovornosti za svoje življenje.  

Prijavite se na delavnico

S pošiljanjem sporočila potrjujete, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani. Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR). 
Vsak uporabnik spletne strani se lahko od prejemanja promocijskih sporočil kadarkoli odjavi in prekliče dovoljenje za uporabo in obdelavo njegovih osebnih podatkov.