Nova delavnica – Revitalizacija 

V živo preko spleta, 8.4.2021 od 18-19.30

V pomlad, z več energije! Na delavnici pridobite:

  • prijetno in učinkovito tehniko tuina masaže meridianov in refleksnih točk za podporo jetrom in žolčniku ?
  • tri učinkovite tehnike dihanja za polnjene z energijo in pripravo na dan ?
  • vodeno globinsko sproščanje telesa in ozaveščanje, kako stres, jeza in zamere vplivajo na občutja v telesu in nam jemljejo energijo ?
  • vodena meditacija za opuščanje zamer in jeze, odpuščanje in ljubeče sprejemanje sebe in drugih ?
  • lep in razumljiv delovni zvezek, ki si ga lahko natisnete ??

Delavnice

Avtorske delavnice potekajo preko spleta. V njih je združeno znanje različnih tehnik sproščanja, uporaba tuina, meditacije, ozaveščanja, kot pot k boljšemu počutju, večji sproščenosti, notranjemu miru in večji vitalnosti.

DK Mazi portret

“Ljubeč odnos do sebe je temelj za ljubeče pristne odnose z drugimi in do življenja samega. “

D.K.Mazi

Komu so namenjene delavnice

Če čutiš stres na poslovnem ali zasebnem področju. Če si želiš lahkotnejšega, bolj ljubečega odnosa do sebe, drugih, sveta in življenja na splošno. Če verjameš, da si sama/sam izvor moči in upanja. Če verjameš, da se lahko sama/sam najbolj začutiš, poglobiš vaše in največ naučiš o sebi. Če verjameš v ljubezen kot univerzalno silo.

Kako potekajo

Delavnice potekajo preko spleta. Sproščanje, tehnike samomasaže in meditacije so neagresivne metode z blagodejnimi učinki. Uporabljaš jih individualno, v skladu s svojimi željami. Na ta način ozaveščaš svoje telo, svoja občutja, razpoloženja, ter prevzemaš odgovornost zase.

Namen delavnic

Večja lahkotnost, spontanost, igrivost, ustvarjalnost, občutek spočitosti in vitalnost. Predvsem pa bolj ljubeč odnos do sebe in drugih. Zavedanje, da ta svet ustvarjamo posamezniki. Bolj, ko se bomo zavedali ljubezenske srčike v sebi, lepši in prijaznejši bo svet.

 

Sproščena in ustvarjalna

Kot otroci smo sproščeno ustvarjalni. Žal je to veselje do ustvarjanja skozi odraščanje velikokrat zatrto. Ko potlačimo svoj ustvarjalni potencial, s tem ujamemo del svoje energije in življenjske radosti. S pomočjo delavnic vam pomagam poiskati, ozavestiti in osvoboditi vaš ustvarjalni potencial… saj je to pomemben del poti k sebi in svoji notranji moči.

Poti k sebi – blog

 

Moja vizija

Tuina

Tuina je kot vrsta terapije pomemben del Tradicionalne kitajske medicine, ki se uporablja zadnjih 4.000 let. Temelji na teoriji o pretoku či energije. Preko masaže mišic in vezi, se Tuina trudi vzpostaviti harmoničen pretok či-ja po meridianih, ki se nahajajo na površju našega telesa, pri tem pa vsak notranji organ pripada določenemu meridianu. Na meridianih se nahajajo določene akupresurne točke, preko katerih lahko refleksno vplivamo na energetsko stanje določenega organa in s tem omogočimo telesu, da se samo ozdravi. Je ustrezno preventivno sredstvo, krepi imunski sistem, zboljšuje prekrvavitev, telesu vrača prožnost in gibčnost ter pripomore k boljšemu počutju. Tuina je neagresivna metoda z blagodejnimi učinki.

Theta healing in Reiki

Tehniko ThetaHealing® je razvila Vianna Stibal kot terapevtsko vodilo za samopomoč, katere namen je pomagati doseči fizično, duhovno in čustveno ravnovesje. ThetaHealing ni nadomestilo za klasično medicinsko ali drugo klasično terapevtsko zdravljenje, je izključno podpora oz. dodatek. Z uporabo meditativnega procesa, s katerim vstopimo v »theta« stanje zavesti, prosimo, da dobimo toliko brezpogojne ljubezni, da nam pomaga pri spremembi prepričanj in občutij. V skladu z biologijo prepričanj, ter z naraščajočim zavedanjem, da imajo čustva, občutki, misli, stres lahko vpliv tudi na fizično zdravje, se povečuje  interes po  spreminjanju in menjavi negativnih občutkov, čustev in misli s pozitivnimi in koristnimi. 

Usui Reiki (rei – univerzalna, ki – energija) je energijska tehnika, ki jo je razvil japonski budist Mikao Usui, ter pomaga pri osebnem in duhovnem razvoju s preseganjem notranjih blokad in neravnovesja.

Prehrana brez glutena

Ko so pred leti pri mlajši hčerki diagnosticirali celiakijo, se je naša družinska prehrana popolnoma spremenila. Prehranjevanje brez glutena je zahtevalo kar nekaj prilagajanja. Zato z veseljem delim naše izkušnje in recepte.

Knajpanje & dihanje

Knajpanje pospešuje krvni obtok in utrjuje telo s pomočjo hladnih kopeli, oblivi, umivanjem, s hojo po rosi in svežem snegu… pravilno dihanje skozi nos in različne dihalne vaje zmanjšujejo utrujenost in povečujejo našo vitalnost.

Ustvarjalnost

Igrivost in ustvarjalnost sta nam prirojena, sta odraz radosti do življenja. Izraz našega odnosa do sebe in sveta. Dovoliti si biti ustvarjalen, je dovoliti življenjski energiji, da teče skozi nas. Poiskati svoj ustvarjalni izraz, izraziti se na pristen način, je pomemben korak na poti k sebi. 

  Omejitev odgovornosti

Izjava o omejitvi odgovornosti

Vse informacije na tej spletni strani, pripadajočih družabnih omrežjih ali informacije v elektronskih novicah, so zgolj informativnega značaja in niso nadomestilo za obravnavo pri osebnem zdravniku, zdravniku specialistu ali psihologu oziroma klasičnem terapevtu. Tehnike in delavnice, ki se izvajajo, niso nadomestilo za medicinsko diagnostiko in zdravljenje. V primeru obstoječe bolezni ali jemanja zdravil, se vnaprej posvetujte s svojim zdravnikom. Tehnike in delavnice so namenjena zgolj krepitvi dobrega počutja in vitalnosti. Primerne so za polnoletne, psihično stabilne osebe. Uporabnik se ob prijavi na delavnice strinja in jamči, da sprejema v celoti odgovornost za udeležbo. Pridržujem si pravico do zavrnitve stranke. S svojim naročilom ali obiskom potrjujete, da ste prebrali razumeli in se strinjali z izjavo o omejeni odgovornosti in ji dali soglasje

Blog

 

PRIZEMLJENA DUHOVNOST

Počitnice na snegu in soncu v kratkih rokavih in bosi, da se zasidramo v telo in srce, izklopimo um - našega notranjega kritika in priganjača, si odpočijemo od stresa zadnjih tednov, nadihamo, pomagamo telesu v homeostazo, znižamo kortizol in ga preplavimo s hormoni...

LJUBEZEN IN ETIKA
LJUBEZEN IN ETIKA

NI LJUBEZNI BREZ ETIKE ? Zadnje tedne, ob poglobljenih in zanimivih pogovorih z ljudmi, vidim, kako zelo različno lahko dojemamo ljubezen. ? Zame je prvotno ljubezensko razmerje vibracijska harmonizacija s presežnim, ljubezenskim v nas. Šele, ko smo vibracijsko...

Poveži se z mano

S pošiljanjem sporočila potrjujete, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani. Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR). 
Vsak uporabnik spletne strani se lahko od prejemanja promocijskih sporočil kadarkoli odjavi in prekliče dovoljenje za uporabo in obdelavo njegovih osebnih podatkov.