Poveži se z mano

 

S pošiljanjem sporočila potrjujete, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani. Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR). 
Vsak uporabnik spletne strani se lahko od prejemanja promocijskih sporočil kadarkoli odjavi in prekliče dovoljenje za uporabo in obdelavo njegovih osebnih podatkov.

Splošni pogoji poslovanja

 

Osnovni pojmi

Splošni pogoji poslovanja spletne strani so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje zato, da se prepreči dvom uporabnikov, zaupnost njihovih osebnih podatkov in varnost nakupov na spletu.

Uporabnik spletne strani posreduje zaprošene podatke ponudniku prostovoljno in so kot taki potrebni za obdelavo naročila, morebitni kontakt z uporabnikom, izvajanje poprodajnih storitev in promocijskih aktivnosti.

Postopek nakupa

S plačilom kupnine se šteje, da je naročilo potrjeno in da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji poslovanja. Plačilo se izvede z neposrednim nakazilom na transakcijski račun. Račun za plačilo bo uporabnik prejel najkasneje v 8 dneh od prejema plačila, na elektronski naslov, ki ga boste navedli. Uporabnik je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Ponudnik je skladno s 1. Odstavkom 94. Člena ZDDV-1 oproščen obračunavanja DDV.

Avtorske in sorodne pravice

Vsebina, ki je objavljena na spletni strani je avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni. V vsebino se štejejo besedila in slikovno, avdio ter video gradivo. Uporaba besedil, fotografij ali avdio-video materialov je možna le z dovoljenjem ponudnika.

Omejitev odgovornosti

Ponudnik ne odgovarja za točnost in ažurnost podatkov in informacij, ki so objavljene na spletnem mestu. Ponudnik ni odgovoren za kakršnokoli škodo, ki bi izvirala iz morebitnih tehničnih težav, prekinitve delovanja storitve ali drugih motenj.

Ponudnik ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino na spletnih mestih tretjih oseb, kamor vodijo povezave navedene na njegovi spletni strani.

Uporaba osebnih podatkov

Osebni podatki, ki se zbirajo, so le tisti, ki jih posreduje uporabnik, torej elektronska pošta in ime, priimek uporabnika. Ponudnik bo z njimi ravnal v skladu z veljavno zakonodajo. Vsak uporabnik spletne strani se lahko od prejemanja promocijskih sporočil kadarkoli odjavi in prekliče dovoljenje za uporabo in obdelavo njegovih osebnih podatkov.