O meni

DK Mazi

Narava, ustvarjalnost, ljubezen

Rada sem v naravi, zame je vir zdravja in modrosti. Rada ustvarjam, pišem, rišem, plešem. Verjamem, da je naša ustvarjalnost izraz ljubezni do življenja. Verjamem tudi, da je v našem življenju najpomembnejši odnos – odnos do sebe. Zdrav ljubeč odnos do sebe je trden temelj za gradnjo odnosov z drugimi. Zato so poti do sebe, odkrivanje, sprejemanje in osebna rast tako pomembni. Ko prepoznamo, uvidimo ljubezensko srčiko v sebi, jo lahko tudi v drugih; tako naš odnos do sebe, drugih in življenja postane zdrav, moder in trden ljubezenski odnos.

Izobraževanje, delavnice, tečaji

Študirala sem novinarstvo in španski jezik s književnostjo, živela nekaj časa v Madridu, prevajala in poučevala. Po vrnitvi v Slovenijo sem se zaposlila v družinskem podjetju, ter nato doštudirala še ekonomijo.

Ves čas sem iskala dodatna znanja. Opravila sem:  diplomo klasične masaže, diplomo Tuina masaže, diplomo Reiki mojstrska stopnja, TA 101, delavnice fraktalne risbe, seminar dr. Joe Dispenza, izobraževanje iz Integralnega dihanja in pridobila naziv Učitelj Integralnega dihanja, certifikat Theta healing, kjer sem tudi vpisana v njihov razvid kot Independant certified practitioner.

 

 

 

Poti k sebi

Najpomembnejša pot, ki jo v življenju prehodimo, je pot k sebi.

Poveži se z mano

S pošiljanjem sporočila potrjujete, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani. Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR). 
Vsak uporabnik spletne strani se lahko od prejemanja promocijskih sporočil kadarkoli odjavi in prekliče dovoljenje za uporabo in obdelavo njegovih osebnih podatkov.